torstai 12. tammikuuta 2017

Ystävänpäiväsukkien langat tulivat postissa

Tilasin Novitalta Ystävänpäiväsukkien langat, jotta varmasti saan just ne värit mitä niihin sukkiin on tarkoitus laittaa.

Ystävänpäiväsukat on Niina Laitisen järjestämä neulontaryhmä, jossa neulotaan kirjoneulepolvisukat siten, että joka päivä Niinalta tulee uusi kuvio sukkiin. Niina Laitinen on järjestänyt ainakin kahtena vuonna Joulukalenterisukat ja olin siinä mukana tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Sitä ennen olin ensimmäistä kertaa mukana Syyssukissa. Näissä kaikissa on sama periaate, miten ne tehdään.

Sen olen oppinut näitä sukkia neuloessani, että kannattaa tehdä kahta sukkaa yhtä aikaa, ei tunnu sitten niin työläältä aloittaa alusta ihan uutta sukkaa. Teen aina näissä neulontaryhmän sukissa siten, että neulon kahta sukkaa yhtä aikaa.

Tapahtumaan voi osallistua kuka tahansa ja tietysti voi käyttää mitä lankoja tahansa, mutta ohjeessa on suositeltu tiettyjä lankoja ja värejä.

Tämän vuoden Ystävänpäivsukka-tempaus löytyy FB-ryhmästä: Ystävänpäiväsukat 2017
https://www.facebook.com/groups/taimitarhanystavanpaivasukat/?fref=ts

LANGAT:

Novita Nalle, pohjaväri (grafiitinharmaa) ja kuviovärit (valkoinen ja pinkki).
Tarvitset 2 kerää pohjaväriä, sekä kuviovärejä kerän kumpaakin. Puikot kokoa 3. Valmiiden sukkien koko noin 38/39.


Sukkatempaus sukkia on mm. kaikki tekemäni polvisukat mitä täällä blogissa näkyy. Olen voinut tehdä samalla kuviolla, mutta eri väreillä sukkia useamman parin.

Näissä tempauksissa on kiva olla mukana! :)

 
Ystävänpäiväsukat aloitettu, aikamoista langanpyöritystä on ollut :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti